Twitter Facebook Maillist

Pers Quotes:

Monte La Rue

"Epiphany is a massive achievement & big surprise from Holland's most versatile jazz flute player. Funky world music with an international twist."

Phil Asher (Restless Soul/Jazz in the House)

about Epiphany: "Very Lovely Lp. Well produced, great sound & Expressive musicality throughout." Phil Asher

Clublife magazine electronic dance

About Electrified: "Lekker voor de beachparties waar iedere clubber ieder voorjaar weer naar uitkijkt." "Dwarsfluit als smaakmaker in dance? Jazeker; deze remix-plaat laat horen hoe relevant de fluit is in de dance."

Jazzism/Sjeng Stokkink

"Hier is sprake van een goddelijke openbaring". "De beheersing en harmonie die van deze muziek afstralen zijn even aangrijpend als ontzagwekkend". "......indrukwekkend debuut, dat niet zou misstaan op een internationaal label als Blue Note of Verve".

Vrij Nederland/Rudi Kagie

"Han Litz, leider van een zeskoppige, naar hem genoemde 'group' die met het album
'Epiphany' een energiek debuut aflevert".

nu.nl - Pierre Oitmann

About Electrified: "Remixen als die van Purity en A Samurai’s Way zouden, evenals het nieuwe stuk When The Funk Hits The Flute,  moeiteloos op een Café Del Mar-album kunnen staan, waarop jaarlijks de beste loungenummers worden samengevoegd." <<link to full review>> "Ondanks de verschillende ideeën en de diversiteit van de remixen klinkt Epiphany Electrified als een consistent geheel."

Kc the Funkaholic (Paradiso/Kindred Spirits)

De composities van Han Litz hebben een diepzinnige luchtigheid met veel verrassende spannende wendingen en lagen.
Een prachtig debuut. (Kees Heus aka Kc The Funkaholic)

Trouw - Stan Rijven

about Electrified:...een dwarsfluittraditie die Han Litz nu vol verve voortzet. Hij flirt met funk, bossa en lounge en stoeit als een hongerig improvisator gretig met de noten.

TerugNews_close